Nometne „S skolai – T toties – E esam – M mēs”

Piedāvājums 1.-3. klašu vecākiem!

No 05.-16.06.2023. skolā tiks rīkota VASARAS DIENAS NOMETNE!

Nometnes „S skolai – T toties – E esam – M mēs” mērķis ir nodrošināt bērniem iespēju veikt dažādas aktivitātes, kas attīsta loģisko domāšanu un telpisko uztveri, STEM priekšmetu popularizēšanu, kā arī iespēju interesanti un jautri pavadīt laiku.

Organizēt veselīga un lietderīga brīvā laika pavadīšanu, pilnveidojot intelektuālās prasmes STEM jomā.

Nometnes filozofija – visi kopā mācamies, izzinām un radam!

Nometnes mērķis:

– veicināt STEM iemaņu nepieciešamību 1.-3.klašu skolēniem, jo šīs iemaņas veido potenciālu uzņēmējdarbības, zinātnes un tehnoloģiju attīstībai, jauno atklājumu veikšanu un pieredzes gūšanu.

Praktiskās nodarbības notiks dažādas formās:

Radošās laboratorijas Sporta aktivitātes/spēles Ekskursijas, eksperimenti, utt.

Nometnes ietvaros bērni darbosies radošajās meistarklasēs, pēc ikdienas pētnieciskā darba veikšanas, kā rezultātā taps projekta izstāde un materiāli nometnes noslēguma pasākumam. Nometnē iegūtās zināšanas un pieredze bērniem noderēs visā viņu turpmākajā dzīvē.

Nometnes teritorijā (Valmieras 2 vidusskola) ir ķīmijas, bioloģijas un fizikas kabineti/laboratorijas, sporta stadions, bērnu laukums un nojume. Netālu atrodas J.Daliņa stadions, mežs, Gaujas upe, kur ir neierobežotas iespējas būt saskarsmē ar dabu, to izzināt, pētīt, kopt un sargāt.

Dalība nometnē dalībniekiem parādīs, kā vides aktīvismu iespējams sasaistīt arī ar izglītojošu atpūtu. Nometnes laikā veicamos darbus, izpētes un novērojumu materiālus, rezultātus atspoguļos  bērnu veidotā izstāde  „S skolai – T toties – E esam – M mēs”.

Nometnes ietvaros tiks organizētas mācību (STEM priekšmetiem) izziņas ekskursijas uz dabas apskates objektiem, uzņēmumiem, u.c.

 

PIETEIKTIES ŠEIT https://forms.gle/TZHK25yWiZAsCt2G8

Nometnes programma tiks realizēta latviešu valodā un bilingvāli.

Nometnes izmaksas 80 eur (viena diena 8 eur).

Pēc pieteikuma tiks nosūtīta informācija par nometni un apmaksas kārtību.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux