Pedagogu komandā Erasmus+ projekta ietvaros Maltā

  • Kāpēc Malta? Pirmkārt, valsts valoda nav tikai maltas valoda, bet arī angļu valoda, un mācoties šo valodu vidē, kur to lieto ir iespēja savas prasmes uzreiz pilnveidot praksē. Ļoti augsts mācību procesa pasniegšanas līmenis, pārdomāta, vienkārša mācību procesa struktūra, metodes pielāgotas dalībnieku vajadzībām un izaugsmei. Projekts dos iespējas, ne tikai pilnveidot savas angļu valodas zināšanas, bet arī iegūt sev jaunas un interesantas mācīšanas metodes, idejas, pieejas, kuras pēc tam varēsi realizēt savā darbā.
  • Malta ir vieta, kas sauc pie sevis visus, katrs šajā valstī var atrast to īpašo tieši sev!! Ja izvēlies projektu Maltā tad viennozīmīgi iesakām tur doties vismaz divas nedēļas, šis laiks jums paies radoši, pilnvērtīgi un ļaus iegremdēties gan valodas lietošanas niansēs, gan sniegs baudu no valsts neparastā, bagātīgā kultūrvēsturiskā
  • Ļoti pozitīvi vērtējams tas, ka skolā ir jūtama un redzama individuāla pieeja katram projekta dalī Skolā var justies droši un katrs grupas dalībnieks var atrast sava valodas lietošanas līmeņa sarunas biedrus, kas ļauj katram brīvi lietot un pilnveidot angļu valodu.
  • Ļoti pārdomāta dokumentu iesniegšanas struktūra un process, viss ir saprotams un viegli izdarā Grupa saka paldies projekta virzītājiem un skolai par sniegto iespēju piedalīties projektā.
  • Dalībniekiem, kuri plāno piedalīties projektā iesakām saimnieciska rakstura jautājumus, kā piemēram, viesnīcas rezervācija, veikt ar skolas starpniecību, tas nepārprotami padarīs jūsu pieredzi drošāku un ļaus jums izvairīsieties no neskaidru jautājumu un problēmu risināš
  • Un galvenais – projekts nav iedomājams bez kolēģiem un īstiem domu biedriem, tāpēc iesakām šajā, sevis pilnveidošanas, ceļojumā doties kopā ar patiesiem draugiem!!

Valmieras 2. vidusskolas Erasmus+ KA1 projektu  „Jaunai skolai-jaunu skolotāju: jo viss sākas ar mums!”, finansējuma līgums Nr. 2019-1-LV01-KA101-060295), līdzfinansē Eiropas Savienības Erasmus+ programma un administrē Valsts izglītības attīstības aģentūra. Plašāku informāciju par Erasmus+ programmu var saņemt Valsts izglītības attīstības aģentūras mājas lapā: http://www.viaa.gov.lv.

Citi raksti

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux