Zvaigznājs – 22

Ja laika skrējienu varētu salīdzināt ar ātrvilcienu, tad mēs visi – lieli un mazi, glīti nosauļojušies, ar vasaras dzirkstelītēm acīs, krāšņiem puķu pušķiem rokās – 1. septembrī iekāpām vagonā un uzsākām ceļu pa līkumotajām zināšanu takām.

Pa logu varējām vērot, kā raud rudens ar dzeltenām dzintara asarām, kā pēdējās atvadas izkliedz dzērves. Pavisam nemanāmi  pienāca ziema, lai arī bez sniega un puteņiem. Vēl mirklis, un pavisam klusiņām saules staros raisīsies taureņu spārni. No vizbulītēm, pūpoliem, zāles zaļuma un bērzu pumpuriem austs atnāca pavasaris. Pēkšņi…. Stop!

Mācību gads strauji tuvojas noslēgumam, un ir laiks apkopot 2021./2022. mācību gada sasniegumus mācību priekšmetu olimpiādēs, mācību konkursos un interešu izglītības aktivitātēs.

Pirmo reizi “ZVAIGZNĀJS” notika ārpus skolas telpām, UPĪŠA IELAS PAVILJONĀ. Gaisā virmoja svētku noskaņa, izjūtas un vēlme redzēt, dzirdēt, darīt un būt vienam no… no izglītojamo pulka, kuri ir spodrinājuši un nesuši Valmiera 2.vidusskolas vārdu godam 2021./2022.m.g.! Gandarījumu sniedz apziņa, ka šogad skolas laureātu un mācību olimpiāžu  dalībnieku skaits ir stabils, neskatoties uz COVID apstākļiem.

Liels prieks, ka Valmieras 2.vidusskolas vārds šogad izskanējis ne tikai pilsētas, bet arī valsts līmenī, piedaloties mācību olimpiādes novadā un valsts mērogā, atklātajā matemātikas olimpiādē, skatuves runas konkursā, Jauns AMATNIEKS, u.c.

Esam lepni par skolēnu iegūtajām vietām un atzinībām Valmieras novada un republikas olimpiādēs un konkursos, kopā 28 uzvaras!

Īpašu paldies par darbu gan ikdienā, gan gatavojot izglītojamos dalībai aktivitātēm ārpus skolas, teicām Valmieras 2. vidusskolas skolotājiem.

Pasākumā mūs iepriecināja skatuves runas konkursa laureāti Tamina Roberta, Daniils Korotkovs, Ruslana Kozlova un muzikālo priekšnesumu dāvāja Karīna Melānija Madijarova.

Priecē, kā arī šogad skolas absolventi un lieldraugi, ir mūsu labāko skolēnu un skolotāju mecenāti.

Paldies par jūsu atbalstu un ceram uz sadarbību arī turpmāk: Tatjana Koļesņikova, Eduards Kovtuns, Andris un Vlada Kalniņi, Jeļena Morozova, Jūlija un Igors Villi, Natāļja Nikolajeva un Deniss Cepeļevs, Larisa Daņiļenko, Jurijs Tukišs, Ruslans Ļevčenkovs, Margarita Harkeviča, Sergejs Koļesņikovs, Vitālijs Kušnirovs, Jekaterina Bojāre, Vjačeslavs Piskunovs, Aļona Kobliņeca, Marks Bogdanovs, Dmitrijs Muhins, Maksims Iļjins, Dmitrijs Daņiļenko,  Anželika Jurševiča, Sergejs Koziņecs, Karina Šenderoviča, Kirills Zvonarjovs, Alīna Ošiņa, Daniels Kurdjukovs, Renars Psaruks, Ksenija Kozhunova (Cīrule), Austris Melngailis, 1996.gada absolventi.

Svinīgā pasākuma izskaņā  skolas administrācija novēlēja skolas saimei -“Ikvienai sirdij, domām un darbiem būt kopā ar V2V un Latviju!”.

Informāciju sagatavoja

Vjačeslavs Piskunovs

Valmieras 2. vidusskolas direktora vietnieks

Citi raksti

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux