Vai mīļākais mācību priekšmets –var būt starta punkts tavā karjerā?

Piektdien, 23.novembrī, Valmieras 2.vidusskolas 11.klases skolēni aktīvi piedalījās KA  pasākumā „Mīļākais mācību priekšmets – starta punkts tavā karjera’”, kurā tika noskaidrots vai mīļākais mācību priekšmets un darbības, kas tev padodas vislabāk ir starta punkts individuālas karjeras veidošanā.

Pasākumā pārrunājām, ka ikvienam skolēnam ir kāds mācību priekšmets, kurš viņam patīk un padodas vislabāk par citiem. Kādam tā ir matemātika, savukārt kāds cits visu savu brīvo laiku velta mākslai vai tehnoloģijām. Cilvēkiem patīk nodarboties ar visadažādākām lietām. Viņi ir gatavi veltīt laiku tam, kas viņiem sagādā prieku un padodas vislabāk.

Pasākuma ievadā  interaktīvā aptaujā  noskaidrojām –  Kurš mācību priekšmets skolēniem patīk vislabāk? Skolēni pa interešu grupām pamatoja viedokli, kāpēc vajag mācīties šo priekšmetu un  ko katrs mācību priekšmets attīsta un pilnveido cilvēkā?

Pēc tam skolēni produktīvi darbojās mācību priekšmetu grupās un  radoši veidoja izglītojošus plakātus par konkrētās jomas profesijām un specialitātēm.

Nobeigumā izveidotie plakāti tika prezentēti un izvietoti skolēnu apskatei  karjeras stūrītī pie stendiem.

Paldies par sadarbību visiem 11.kalses skolēniem un klases audzinātājai Tatjanai Koļesņikovai.

 

                                                                Pedagogs karjeras konsultants: Lolita Eklone

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux